Rendkívül népszerű a Real Madrid otthonában, a Santiago Bernabeu Stadionban október 25-e óta látható Puskás-kiállítás, amely az Aranycsapat legendás kapitányának életét mutatja be.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának beszámolója szerint eddig 32 540-en tekintették meg a tárlatot, amely a Puskás-hetek keretein belül november 25-ig, a londoni 6-3-as magyar győzelem 60. évfordulójáig lesz látható.

Puskás Ferenc 2006. november 17-én hunyt el. Ahogyan minden évben halálának évfordulóján, vasárnap 18 órától az újlaki templomban mond szentmisét Beran Ferenc plébános Puskás Ferenc lelki üdvéért. A mise után koszorúzás lesz az Óbudai Promenádon, az idén felavatott Puskás-szobornál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!