szerző:
hvg.hu

Még a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik.

Michael Schumacher abban a lausanne-i kórházban fekszik, ahol már Roger Moore-t és George Harrisont is kezelték. A Paris Match francia lap fotókat közölt a 400 négyzetméteres parkkal körbevett rehabilitációs klinikáról, ahol sűrűn ültetett fák takarják el a kórházi szobák ablakait.

A kórház híres a diszkréciójáról, a dolgozóknak le kell adniuk a mobiltelefonjaikat, hogy ne tudják lefotózni és drágán eladni a híres betegekről készült képeket.

Schumacher gyógyulását a svájci Blick szerint egy német nő, Karin Diserens segíti, ő az ideggyógyászati rehabilitációs osztály főorvosa. Egy ún. Erigo robottal stimulálják a mesterséges kómából felébredt Forma-1-es legenda izomzatát és vérkeringését.

Schumacher tavaly december végén szenvedett síbalesetet, megsérült az agya, majdnem fél évig kómában a grenoble-i kórházban feküdt, mígnem két hete átszállították Svájcba.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!