szerző:
hvg.hu

Mesterséges kómában tartják Vanessa Sahinovic osztrák szinkronúszót, akit két társával együtt gázolt el egy busz a bakui I. Európai Játékok nyitónapja előtt. A gázolásról egy videó is megjelent az interneten, e szerint a sofőr nem is fékezett, mielőtt elütötte a három tizenéves lányt.

Felkavaró videót tettek közzé a YouTube-on arról, ahogy egy busz elgázol három osztrák szinkronúszó lányt az I. Európai Játékok alatt.

A felvételen - amelynek megtekintését csak 18 éven felüli, erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk - látszik, hogy a sofőr fékezés nélkül ütötte el a három tizenéves lányt a járdán.

A baleset még csütörtök reggel történt a sportolók lakóhelyén, az ügyben a szervezők vizsgálatot indítottak.

Az AP szerint a három áldozat közül a legsúlyosabban a 15 éves Vanessa Sahinovic sérült meg. A gerincét érhette sérülés, illetve több törést is szenvedett és hosszú műtétet végeztek rajta, most pedig mesterséges kómában tartják egy osztrák kórházban. Az orvosok szerint újabb műtétek várhatnak rá.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!