szerző:
hvg.hu

"Ne engedd, hogy a félelmeid meghatározzák a jövődet!" – ezzel az idézettel posztolt fotót az Instagramon a 12 milliós szerződését szerdán a sajtó előtt széttépő Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka szerdán sajtótájékoztatón jelentette be: magyar színekben, de lényegében teljesen egyedül fog készülni a versenyekre. A Magyar Úszószövetség a 12 milliós támogatói szerződését továbbra is a 2017-es budapesti vb népszerűsítéséhez kötné, de ő nem kér pénzt, az maradjon a szövetségnél és biztosítsák belőle a megfelelő feltételeket – mondta a többszörös világbajnok, aki az újságírók előtt össze is tépte a szerződéstervezetet.

Kiss László szövetségi kapitány a sajtótájékoztató után azt mondta, nem érti, mi a probléma, de minden támogatást megadnak, csak beszélniük kéne a versenyzővel. Arra a kérdésre azonban, hogy előfordulhat-e, hogy Katinka ne kapjon a szövetségtől engedélyt az olimpiai indulásra azt válaszolta, hogy "én azt honnan tudhatnám".

Kövesse a HVG-t Instagramon is friss hírfotókért, fotósaink képeiért, ide kattintva!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!