szerző:
hvg.hu

Az FTC német edzője, Thomas Doll szerint fiatalon mindenkivel megeshet, hogy hibázik, ezzel együtt kemény bírságra számíthatnak a csapat vasárnap hajnalban karambolozó játékosai. Valószínűleg pénzbírságot kaphatnak a klubtól, és a rendőrségtől is megbüntetheti őket – írja a szerdai Blikk.

A Ferencváros két labdarúgója vasárnap hajnalban szenvedett autóbalesetet. A focisták alkoholt fogyasztottak, mielőtt autóba ültek. Autójuk a Kútvölgyi úton egy kőfalnak csapódott.

A mentők korábban annyit közöltek, hogy a helyszínről egy fiatal férfit könnyű végtagsérüléssel szállítottunk az ügyeletes traumatológiai osztályra. A BRFK közleményében viszont az volt, hogy egy személy könnyebben, egy személy súlyosan megsérült. Az ügyben eljárást indítottak.

A Blikk úgy tudja, hogy az FTC német edzője megvédte a játékosokat, mondván, fiatalok, és ebben a korban mindenkivel megeshet, hogy hibázik. Ezzel együtt kemény büntetést helyezett kilátásba: pénzbírságról lehet szó.

Emellett a játékosok a rendőrségtől is büntetésre számíthatnak. A lap szerint súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt indítottak eljárást, de még senkit sem gyanúsított meg az ügyben.

A Fradi szerdán Törökországba utazik edzőtáborba, és kérdés, a balesetben érintett két focista a gárdával tarthat-e.

Megkereste a Blikk az FTC kommunikációs osztályát, de a hétfői közleményükben foglaltakhoz nem kívántak semmit hozzátenni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!