szerző:
MTI

Tízgólos, 29-19-es vereséggel kezdett a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a magyar férfiválogatott, amely a németekkel szemben maradt alul a pénteki első fordulóban.

Tízgólos vereséggel kezdte a magyar csapat a középdöntőt. Mivel selejtezőcsoportjából eleve két vereséget hozott magával a gárda, így továbbra is pont nélkül áll az Eb-n.

Lengyelországban a magyar mellett az orosz, a macedón, a fehérorosz, a norvég és a svéd válogatott küzd az olimpiai selejtezős tornára még kiadó két helyért, a németek elleni kudarc nyomán azonban minimálisra csökkent az esélyük Nagy Lászlóéknak, hogy ott lehessenek a riói részvételről határozó viadalon.

A magyarok a németek után kedden a spanyol, szerdán a svéd válogatottal találkoznak még Wroclawban.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!