szerző:
hvg.hu

Murtaza Ahmadi nagyon szegény családban él, és nagyon odavan Lionel Messiért – tehát zacskóból csináltak neki egy 10-es számú argentin mezt. Most lehet neki egy valódi is.

Körbejárta az internetet annak az afgán kisfiúnak a fényképe, akinek testvére nejlonzacskóból készített Messi mezt, ő pedig abban focizott. A gyerek ugyanis hatalmas rajongója az argentin sztárnak, a családja azonban roppant szegény, így eredeti focifelsőt nem tudtak venni neki.

©

Hétfőn több helyen is megjelent a hír, amely szerint az immár ötszörös aranylabdás Messi is megismerte a történetet, és közölte: szeretne találkozni a kisfiúval. Ismerve a futballmarketing világát, aligha kétséges, hogy a találkozó nagyon rövid időn belül megvalósul, Murtazának pedig saját és eredeti Messi-meze lesz.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!