szerző:
hvg.hu

Talányos képet posztolt a berlini Hertha BSC a Facebookon: a vezetőedző Dárdai Pál Fischer Ivánnal pózol.

"A vezetőedző és a főkarmester: miért áll együtt színpadon Fischer Iván a Konzerthaus Berlinből és Dárdai Pál? Mi a közös a futballban és a zenében? Hétvégén kiderül a válasz. Addig ötletek?" – ezt a kérdést tették fel a berlini Hertha BSC Facebook-oldalán. Van, aki arra tippel, hogy új indulót írnak a Herthának, de mások ezt nem díjaznák.

Cheftrainer trifft Chefdirigent: Warum stehen Iván Fischer vom Konzerthaus Berlin und Pál Dárdai gemeinsam auf der Bühne? Und was haben Fußball und Musik gemeinsam? Die Antwort gibt es am Wochenende! Ideen?

Közzétette: HERTHA BSC – 2016. február 1.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!