szerző:
MTI

Elek Gábor és Ambros Martin lesz a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, miután Németh András a kudarcos tavalyi világbajnokság után lemondott.

Elek Gábort és Ambros Martint nevezték ki a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányainak kedden, a szakemberek munkáját Siti Beáta segíti majd. 

Kocsis Máté, a hazai szövetség (MKSZ) elnöke a keddi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a három szakvezető kinevezését Pálinger Katalin, a női szakágért felelős alelnök javasolta, a döntést az elnökség egyhangúlag hozta meg. 

Németh András, a női válogatott előző kapitánya december közepén, a sikertelen világbajnokság után mondott le. Elek Gábor a Ferencváros, Ambros Martin a Győri ETO vezetőedzője.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!