szerző:
hvg.hu

A német másodosztályban szereplő Arminia Bielefeldtől érkező Christian Müller lábában néhány Bundesliga-találkozó van, a másodosztályban több klubnál is megfordult.

Nyár végéig biztosan a Vasas támadó középpályáját erősíti majd Christian Müller, a Bundesliga 2.-ből érkező 31 éves német támadó – írta a Vasas FC oldala alapján a Nemzeti Sport. Müller összesen 17 élvonalbeli találkozón lépett pályára 2007-ben kezdődött felnőtt karrierje óta. Kezdetben a Hertha játékosa volt, majd 2008-ban az Energie Cottbushoz igazolt. Megfordult a TuS Koblenzben is, majd váltakozva a Cottbus és a Bielefeld játékosa volt. Utóbbiban lépett legtöbbször pályára, 80 mérkőzésen 15 gólt szerzett.

Müller az idei szezonban 8 találkozón lépett eddig pályára Németországban. Szerdán már a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen is pályára léphet.

A Vasas részéről Vancsa Miklós igazgató "nagy jelentőségűnek tartja", hogy az élvonalba visszatérő magyar csapat meg tudta nyerni a német játékost. Terveik szerint nem csak nyár végéig maradna, ez Vancsa elmondása szerint köcsönös a játékos részéről is.