szerző:
MTI

László Csabát az a Teodoru Vaszilisz váltja az MTK kispadján, aki korábban már megjárta a fővárosi csapatot.

László Csaba helyére Teodoru Vasziliszt nevezte ki vezetőedzőnek az labdarúgó OTP Bank Ligában ötödik MTK Budapest vezetősége. 

A fővárosi klub szerdai közleménye szerint a mai napon megszűnt László Csaba megbízatása. A szakember, aki korábban a magyar válogatott másodedzőjeként is dolgozott, 2014 nyarától a klub játékosmegfigyelő rendszerét vezette, a csapatot pedig tavaly nyáron vette át. 

Utódját, a játékosként a Diósgyőrben és a Vasasban is szerepelt Teodoru Vasziliszt a mostani szezon végéig bízták meg az együttes irányításával. 

Teodoru 1994-ben kezdte edzői pályafutását az MTK-ban. Dolgozott a klub utánpótlás-együtteseinél, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, az egyesület második csapatánál, majd éveken keresztül az első csapat pályaedzőjeként. Karrierje során rövid ideig irányította a magyar U19-es válogatottat, s volt a felnőtt nemzeti együttes pályaedzője is.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!