szerző:
hvg.hu

Dárdai Pál csapata, a Hertha Berlin a hétvégén a Borussia Dortmund ellen lép pályára a német élvonalban. A magyar szakvezető kemény edzéssel készíti fel csapatát a megmérettetésre, de a mérkőzést megelőzően egy gulyás is elkészült a csapattal - talán engesztelésképpen a kemény munkáért.

Nagy párharcot hozhat az eddig remekül szereplő Berlin és a Dortmund hétvégi találkozója. A Dárdai Pál vezette fővárosiak a harmadik helyen állnak a Bundesliga tabelláján, bár komoly lemaradással a második helyezett Dortmund mögött. A találkozón kiderülhet, hogy a berlini csapat tavasszal is tudja-e hozni az őszi formáját, ahol szinte minden megnyerhető mérkőzésén hozta a pontokat, amit ha nem is minden alkalommal sziporkázó, de magabiztos játékkal értek el.

Dárdai Pál a Twitteren üzenet a dortmundiaknak. A szakvezető üzente szerint kemény edzéssel készülnek a találkozóra, a sajtótájékoztatót követően pedig gulyást is főzött a csapattal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!