szerző:
hvg.hu

Küzdelmes, nem éppen nézőcsábító meccsen ikszelt Berlinben a Hertha és a Dortmund.

Dárdai Pál csapata ezúttal is jól záró védelmi reteszt alkalmazott, a két csatár, Kalou és Ibisevic egy-egy megugrással kísérletezett. A Dortmund többet birtokolta a labdát, a második félidő elején bő negyedórán át nyomás alatt tartotta a Herthát, de gólig nem jutott. A mérkőzés vége felé a Hertha néhány veszélyes ellentámadást vezetett, szintén eredménytelenül. A mérkőzés utolsó perceiben Dárdai kettőt is cserélt, jelezve, hogy részéről rendben van a döntetlen. Ez a két csapat játékosállományának fényében - amely erősen a világbajnokokat is foglalkoztató Dortmund javára billen - aligha vitatható. A nézőszám növeléséhez viszont kevés, holott a Dortmund vezérkara erre vágyik.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!