szerző:
hvg.hu

A Paksi Futball Club vezetése azt kéri az MLSZ-től, hogy egy későbbi időpontban tartsák meg az MTK elleni tavaszi bajnoki fordulót, ugyanis a klub több játékosa is veszélyeztetett lehet egy fertőző betegséggel.

A paksi klub két munkatársánál is fertőző betegséget diagnosztizáltak az elmúlt napokban, ezért a klub összes munkatársától, így a labdarúgóktól is labormintát vettek. Azonban ezek eredményére egészen jövő hétig kell várnia a csapatnak, így a további fertőzések elkerülése érdekében arra kérték az MLSZ-t hogy az MTK elleni bajnoki mérkőzést halasszák el egy későbbi időpontra.

A Paksi FC közleménye nem tett említést a fertőzés jellegéről és természetéről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!