Nehéz a választás, mert nagyon sok számban jó.

    "London óta arra fókuszálunk, hogy mik azok a számok, amelyekben esélyes lehetnék" - nyilatkozta az M4 Sportnak Kecskeméten az alig fél év múlva kezdődő riói ötkarikás játékokra készülő Hosszú Katinka. Hozzátette: olyan sok számban el tudna indulni, hogy edző férjével, Shane Tusuppal választaniuk kell, mi az, amire ráállnak.
    Arra a kérdésre, hogy hol tart az olimpiai felkészülésben, azt mondta: "ha visszanézem a tavaly januári időeredményeimet, akkor jól látszik, hogy sokat sikerült előrelépnem, ami nagyon biztató, és sok önbizalmat is ad. Úgyhogy nyugodt szívvel mondhatom, nagyon jól megy a felkészülés, remélem, hogy semmilyen betegség vagy sérülés nem fog hátráltatni."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!