szerző:
hvg.hu

A Hertha edzője enyhén szólva elégedetlen volt a játékvezető teljesítményével a Wolfsburg elleni meccsen. A magyar tréner szerint rászálltak a bírok egyik játékosára.

A Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott szombaton a Wolfsburggal a Bundesligában. Dárdai Pálon, a berliniek edzőjén már a meccs alatt is látszott, nagyon bosszantja a bíró, Sascha Stegemann tevékenysége. De az edző nem csak a játékvezetővel, hanem például edzőkollégájával Dieter Heckinggel is szóváltásba keveredett a meccs alatt. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Dárdai aztán el is árulta, miért húzta fel magát ennyire.

A magyar edző szerint egyik játékosára, Vedad Ibisevic-re rászálltak a bírók. A játékos ezúttal sárga lapot kapott a mérkőzés hajrájában, így már három sárga és egy piros lapnál jár a szezonban.

„Amikor Vedadot ellökik, nincs fújás. Amikor ő odalép, rögtön jön a sárga lap. Ezt már képtelen vagyok nyugodtan elviselni, ez állatira felbőszít. Nincs rendben ez így. A játékvezetőknek is felkészültnek kell lenniük, utálhatnak, ez nem probléma. Én is szenvedélyesen és lelkiismeretesen felkészülök a munkámra” – magyarázta Dárdai.

A Hertha a döntetlen után harmadik helyen áll a Bundesligában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!