szerző:
MTI

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint az autós gyorsasági világbajnokság soha nem volt annyira rossz, mint most.

A 85 éves brit üzletember a Daily Mailnek nyilatkozott lesújtóan a sorozatról, amelynek idei első hivatalos tesztje hétfőn kezdődött meg Barcelonában.

"Nem adnék pénzt azért, hogy a családommal megnézzek egy futamot. Kizárt" – fogalmazott Ecclestone, aki szerint az F1 mostani helyzetéért azok az emberek a felelősek, akik csak a rövid távú sikert tartják szem előtt.

"Én azt fogom tenni, ami a Forma–1-nek a legjobb" – mondta az autósport elitkategóriáját több mint 40 éve irányító Ecclestone.

Az F1-es vb az idén március 20-án, az Ausztrál Nagydíjjal kezdődik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!