szerző:
MTI

Kassai Viktor is szerephez jut a 2016. év labdarúgó Eb-n, csapatában már nem kapott helyet Vad II. István, aki nagyot hibázott négy évvel korábban az Anglia-Ukrajna találkozón.

A magyar játékvezetőt a júniusban kezdődő franciaországi Eb-re Ring György, Tóth Vencel, Albert István, Bognár Tamás és Farkas Ádám is elkíséri, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A 18 játékvezető listája már decemberben nyilvános volt, a stábtagok akkreditációja egészen márciusig húzódott.

Kassai stábja az előző Eb-n nagy hibát követett el, mikor nem adta meg Anglia gólját Ukrajna ellen, ezúttal átalakult a stáb.
©

A játékvezetők segítőikkel együtt közös felkészülésen vesznek részt április 18. és 22. között Franciaországban, ahol tesztek is várnak rájuk. A stábok június 6-án utaznak a torna helyszíneire. A játékvezetőknek egy hónapon belül összesen 51 mérkőzést kell majd levezényelniuk.

Az Eb-re utazó teljes játékvezetői keret:
Martin Atkinson (angol), Felix Brych (német), Cüneyt Cakir (török), Mark Clattenburg (angol), William Collum (skót), Jonas Eriksson (svéd), Ovidiu Hategan (román), Szergej Karaszev (orosz), Kassai Viktor, Pavel Kralovec (cseh), Björn Kuipers (holland), Szymon Marciniak (lengyel), Milorad Mazic (szerb), Svein Moen (norvég), Nicola Rizzoli (olasz), Damir Skomina (szlovén), Clement Turpin (francia), Carlos Velasco Carballo (spanyol)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!