szerző:
hvg.hu

A három futballozó Hazad-testvér, a Chelseaben játszó Eden, a német Mönchengladbachban játszó Thorgen, valamint az Újpesten játszó Kylian egy családi versenyt játszanak évről évre, egyelőre az NB I-ben játszó legkisebb testvér van nyerő pozícióban.

Thorgen Hazard a The Set Pieces-nek nyilatkozva elmondta, hogy testvéreivel minden évben azért versenyeznek, hogy ki lesz a legeredményesebb labdarúgó, ebbe beleszámítva a gólokat és a gólpasszokat is. A versenynek inkább presztízs értéke van, a leggyengébben teljesítőnek egy vacsorát kell állnia.

A Chelseaben játszó, világsztárként kezelt Eden Hazard a jelenlegi idényben még találtat nélkül áll 25 mérkőzést követően, így nincs túl jó helyzetben a családi fogadásban. A Németországban támadó középpályán játszó Thorgen gólok tekintetében szintén nem áll jól, mindössze 1 találata van 19 mérkőzésen. Érdekesség, hogy az Újpesten játszó Kylian Hazard már 3 találatnál jár idén 18 mérkőzésen, így könnyen lehet, hogy a legkisebb testvér örülhet a családi versenyben a szezon végén.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!