szerző:
hvg.hu/MTI

Bár különböző szukorlói csoportok között gyorsan híre ment, az MLSZ szerint nem igaz, hogy bárkit is kizáratott volna a szövetség a jegyigénylésből.

Az origo megtudta, hogy bár egyes szurkolói csoportok között elteredt a hír, hogy az MLSZ terjedelmes listát adott le azokról, akik nem igényelhetnek jegyet a foci-EB-re, mert nem látná őket kívánatosnak, ez nem igaz, ilyen lista nincs, legalább is az MLSZ egyik munkatársa határozottan tagadja egy ilyen lista létezését.

Az érdeklédés óriási, ahogy a sorsdöntő magyar-norvég meccs is elképesztő nézettséget ért el. A sikerről a magyar parlamenti képviselőknek is megvolt a véleményük, volt, aki szerint a keretek adottak egy új Aranycsapat megalakulásához is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!