szerző:
hvg.hu

A Mágust tüdőbetegség támadta meg, vészesen lefogyott. Alvászavar és hangulatingadozás kínozza.

A legendás edzőt, Verebes Józsefet a kisalföld.hu munkatársai látogatták meg, miután egyre aggasztóbb hírek érkeztek róla az elmúlt időszakban. A Mágus néven ismert szakembert súlyos tüdőbetegség támadta meg, és látványosan lefogyott. Alvászavar, szellemi-mentális fáradtság és hangulatingadozás kínozza.

Itt még szívesen mutatkozott a nyilvánosság előtt
©

Az újságírókat, akik az edzőnek összegyűjtött pénzzel érkeztek Verebesékhez, az edző feleésge fogadta, aki elmondta férje nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. A legyengült Verebes sem tudott jó hírekkel szolgálni saját állapotáról: "Borzasztóan vagyok, semmi erőm sem maradt, az ágyon kívül tíz percig sem bírom. Nagy pofont kaptam a sorstól, nem tudom, már nem is hiszem, hogy felépülök."

Korábban megírtuk, hogy Verebes pénzügyi segítségre is szorul, ezért a Focisegély Alapítvány 350 ezer forintos támogatást nyújt neki. Az alapítvány kizárólag olyan sportolókat támogat, akik önhibájukon kívül kerültek szorongatott helyzetbe, de külön segítséget kap a győri kötődésű Pintér Attila korábbi válogatott szakvezetőtől is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!