szerző:
MTI

A francia sílövőnő, Marie Dorin-Habert harmadik aranyérmét nyerte Oslóban.

A francia Marie Dorin-Habert nyerte a 12,5 kilométeres női tömegrajtos versenyt az oslói sílövő-világbajnokságon. A 29 éves olimpiai ezüstérmes versenyző harmadik aranyérmét szerezte Oslóban, miután a 15 kilométeres egyéni versenyben aratott győzelme mellett tagja volt a vegyesváltóban első francia stafétának is.

A második helyen a német Laura Dahlmeier lett, aki a vb-n ötödször állt a dobogóra, míg harmadikként a finn Kaisa Mäkäräinen ért célba - neki ez volt az első érme az idei világbajnokságon.
Eredmény: (női tömegrajtos 12,5 km, ): világbajnok: Marie Dorin-Habert (Franciaország) 35:28.5/0 lövőhiba, 2. Laura Dahlmeier (Németország) 7.3 másodperc hátrány/1, 3. Kaisa Mäkäräinen (Finnország) 8.1 mp h./1

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!