szerző:
MTI

A brüsszeli robbantásokra reagált az ország fociválogatottja is.

Elmarad a belga futballválogatott edzése, a csapat Twitter-üzenetben adta hírül: "A futball ma nem fontos". A tréning 16.30 órakor kezdődött volna a brüsszeli Baldvin Király Stadionban (Stade Roi Baudouin). A nemzetközi szövetség világranglistáját vezető belga válogatott a tervek szerint jövő kedden a magyarokkal azonos Európa-bajnoki csoportban lévő portugálokkal játszik felkészülési mérkőzést, ugyancsak Brüsszelben. Kedden reggel robbanások történtek a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és egy metróállomáson. A legfrissebb információk szerint tizenhárom halottja és harmincöt súlyos sebesültje van a detonációknak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!