szerző:
hvg.hu

A korábban beküldött javaslatokból kiválasztott három legjobbra lehet voksolni az UEFA honlapján, jegyeket is lehet nyerni a szavazással a mérkőzésekre.

Az UEFA oldalán természetesen mind a 24 Eb-résztvevő csapat szlogenjére lehet szavazni, a magyarokéra például ide kattintva.

2015 decemberétől idén március 1-ig bárki beküldhetett szlogenjavaslatot, majd szavazhattak a legjobbakra, így lett kiválasztva a három legnépszerűbb, amelyek közül május 2-ig kell kiválasztani a győztest.

  • #csakegyutt sikerülhet!
  • Újra a legjobbak között, mindent bele Srácok!
  • Ria Ria Hungária!

A nyertes szlogen szerepel majd a válogatott hivatalos Eb-buszán, a szavazók között pedig jegyeket sorsolnak ki a csapat meccseire.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!