szerző:
hvg.hu

Az egyik legnépszerűbb labdarúgással foglalkozó portál, a goal.com szavazásán a magyar legenda jutott a döntőbe, ahol a jelenkor két sztárjánál kellene több szavazatot gyűjtenie.

A Goal.com a múlt héten indított nemzetközi versengést, Legends World Cup címmel, ahol a valaha volt legnagyobb játékosok a világbajnokságok egyenes kieséses szakaszához hasonló rendszerben versengenek egymással. Az összesorsolt párok közül az jutott tovább, aki több szavazatot kapott az internetes közösségtől.

Puskás Ferenc könnyedén jutott az elődöntőig, ahol Zinedine Zidane-nal kellett megmérkőznie, akit végül akit 63–37% arányban győzőtt le. Puskás a korábbi körökben Marco Van Bastennél és Diego Maradonánál is több szavazatot kapott.

Zinedine Zidane takes on Ferenc Puskás for a place in the Legends World Cup finals - vote now!

Posted by Goal.com on Monday, 28 March 2016

A másik ágon a szoros eredmény és gyanús szavazatok tömeges felbukkanása miatt még nem derült ki, hogy Christiano Ronaldo vagy Lionel Messi lesz Puskás ellenfele a döntőben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!