szerző:
hvg.hu

Kevesen használják a #HUN hashtaget, így nem sok esély látszik egy piros-fehér-zöld Eiffel-toronyra egyelőre.

Már megint nem magyar színekben fog pompázni a párizsi Eiffel-torony, amit az Orange mobilszolgáltató szavazós játékának részeként világítanak ki az Eb alatt.

Kamu a fotó a piros-fehér-zöld Eiffel-toronyról, az MLSZ is bedőlt neki

Sok szurkoló posztolta ki a győztes Eb-meccs után azt a fotót, amelyen az Eiffel-torony a magyar zászló színeiben pompázik. A kép kamu, és ezt eleinte még az MLSZ sem tudta - ettől persze a piros-fehér-zöld torony még jól mutat...

A #HUN hashtaget minél többet használják a szurkolók a Facebookon, annál nagyobb az esély a piros-fehér-zöld toronyra, ám a jelenlegi állás elég elkeserítő, 2 százalékkal nagyon hátul kullogunk az esélyesek között.

©

Az osztrákok elleni magyar győzelem napján a legtöbb szavazatot például Portugália kapta, nem Magyarország.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!