szerző:
hvg.hu

A Trollfoci rakta ki Facebook-oldalára azt a videót, amiben egy szurkoló élő adásban tudja meg, hogy a belgák elleni 4-0-s vereséggel a magyar válogatott kiesett az Európa-bajnokságról.

Az RTL Klub híradójában három lány szurkolót kérdezget a belgák elleni meccs után a riporter. Az egyikük, a címben is szereplő Dóri azt mondta, hogy bár el vannak keseredve, de van még esélyünk más csapatok ellen: "a többi meccsen még jól teljesíthetünk". Egy barátnője szól neki, hogy nem, mert a vereséggel már kiestünk.

Érdemes kicsit böngészgetni a videóhoz érkezett kommenteket. Sokan voltak, akik a szokásos szexista "nők és a foci" tematika mentén adtak hangot véleményüknek is. De szép számmal születtek olyan hozzászólások is, amelyek arról szóltak, hogy a magyar válogatott bravúros Eb-szereplése miatt rengeteg olyan ember kezdett el szurkolni a csapatnak, akik korábban meg nem néztek volna egy válogatottmeccset.

Ahogy egy kommentelő írja:

Pont ez az Eb-szereplés lényege. Olyanok is elkezdtek szurkolni, akik eddig nem. Aranyos baki :) Hajrá Dóri!

"Elfogyott a benzin a végére" - Hazaérkezett a magyar fociválogatott

Megérkezett Nizzából a ferihegyi repülőtérre a magyar fociválogatott repülőgépe. A gépet az új járatok indításakor szokásos vízsugárral köszöntötték. Elfogyott a benzin a végére - mondta Gera Zoltán a szereplésükről.