szerző:
hvg.hu

Zaza a német-olasz negyeddöntő hosszabbításának utolsó perceire állt be csatárként, később iszonyatosan elhibázta a tizenegyesrúgást. Nem is kíméli az internet népművészete.

Antonio Conte a döntetlennek végződő hosszabbítás miatt védő helyére támadót cserélt, gondolva a soron következő tizenegyesekre. Simone Zaza mindössze néhány percet töltött játékkal, de leginkább a lelátóra küldött lövésével marad emlékezetes:

Bár sokan hibáztak a párbaj során, de a rövid játékidő és nevetséges nekifutása miatt nem kíméli senki a labdarúgót. Az elődöntőbe a sok elhibázott büntető miatt Németország került, ahol a Franciaország-Izland győztesével találkozik.

Nincs megállás - ahogy Zaza sem tette. 

Megtalálták a labdát:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!