szerző:
hvg.hu

A DVTK elleni meccs után állítólag szóban és tettekkel inzultálták a Fradi Groupama Arénából távozó szurkolóit. A Fradi-biztonságiak kérik, hogy jelentkezzen, akit hasonló atrocitás áldozata lett szombat este.

A Fradi Biztonsági Szolgálat közleményt jelentetett meg a klub honlapján hétfőn.

Ebben felidézték: a szombati FTC-DVTK mérkőzés után a Groupama Arénánál - az interneten nagy számban fellelhető kommentek, a biztonsági szolgálat tagjainak jelentései, a klubhoz eljuttatott panaszok alapján - durván inzultálták a stadiont elhagyó ferencvárosi szurkolókat, köztük nőket, gyermekeket, időseket.

Alpári, trágár módon szidalmazták, fenyegették a kijárat előtt a nézőket, néhányukat vizes palackokkal dobálták meg, s csak a rendőri jelenlétnek köszönhetően nem történt komolyabb atrocitás -

írták a Fradi-biztonságiak, akik most várják mindazok jelentkezését, akiket a mérkőzés után támadás vagy inzultus ért. Kérik, hogy aki ilyen atrocitásról tud beszámolni, jelentlezzen a [email protected] címen, a cég ugyanis eljárást kezdeményez azok ellen, akik veszélyeztették a Fradi-szurkolók biztonságát.

A szombati mérkőzés helyett egyébként Fradi-drukkerek csoportja tüntetett a Hősök terén a klubelnök Kubatov Gábor lemondását követelve Orván Viktortól.

Jó estét, jobb szurkolást! - Fradisták tüntettek a Hősök terén

Nyílt levelet írtak Orbán Viktorhoz a Politikusmentes Ferencvárost követelő szurkolók.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!