szerző:
hvg.hu

Hosszú távon is Dárdai Pállal képzeli el a jövőt a Hertha.

"Amíg csak lehet, Dárdai Pál marad az edzőnk" – idézte a Nemzeti Sport a Hertha BSC sportigazgatóját. Michael Preetz a csapat mallorcai edzőtáborában nyilatkozott erről, hozzátéve: biztos abban, hogy a magyar szakember sosem dolgozik majd másik Bundesliga-klubnál.

Dárdai szerződése a nyáron lejár a klub első csapatánál, a sportigazgató azonban most közölte: számukra egyértelmű, hogy vele vágnak neki az új, őszi szezonnak is. A lap emlékeztetett, hogy a magyar edző berlini megbízatása az első csapatnál mindig egy szezonra szól, viszont utánpótlásedzőként határozatlan idejű kontraktussal bír.

Az ugyancsak nyárig tartó szerződéssel rendelkező kapusedzőről, Petry Zsoltról, és a másodedző Rainer Widmayerről Preetz annyit mondott: már tárgyalásban vannak a közös munka folytatásáról.

Pályaösszegző interjúval ünnepli a Hertha a jubiláló Dárdait

Éppen húsz éve indult el a Dárdai Pál berlini kalandja, ahol játékosként és edzőként is meghatározó alakja lett a Herthának.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!