szerző:
MTI

A francia csapat állítólag egy listát nyújtott be az UEFA-hoz, amiben 15 bírói hibát rónak fel a német Deniz Aytekinnek.

A Paris Saint-Germain panaszt tett az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) a Barcelonában 6-1-re elvesztett Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben tevékenykedő játékvezető ellen – a francia sajtó szerint. A Le Parisien mellett a spanyol Marca és az olasz La Gazzetta dello Sport is úgy tudja, hogy a párizsi csapat az UEFA-hoz fordult, de a klub ezt nem erősítette meg.

©

A nyolcaddöntő első meccsét 4-0-ra nyerte a francia csapat, amely Barcelonában egészen a 95. percig továbbjutásra állt. A PSG különösen azt sérelmezi, hogy Aytekin a 90. percben 11-est ítélt a katalánok javára.

Petíció indult a történelem talán legnagyobb visszavágójának újrajátszásáért

Több mint 200 ezren írták már alá. Kezdeményezője a Barcelona és a Paris Saint-Germain BL-nyolcaddöntőjének visszavágóját követeli megismételni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!