szerző:
hvg.hu

"Na most húzzatok a ***-ba!" – üzente a Facebookon a híresen nagy Vasas-drukker Schiffer András, mivel jelenleg a XIII. kerületi csapat otthona is a Szusza Ferenc Stadion – mindkét csapat licenckérelmét elutasította az MLSZ.

A Megyeri úti Szusza Ferenc Stadiont először 1999 és 2001 között, vagyis az első Orbán-kormány idejének kellős közepén újították fel, majd legutóbb 2016-ban korszerűsítették a stadiont, a kormány támogatásával.

Schiffer András Facebook-posztja szerint azonban szerdán elutasította az Újpest és az ideiglenesen (szintén stadionfelújítás miatt) hazai mérkőzéseit a Szuszában játszó Vasas licenckérelmét is a Magyar Labdarúgó Szövetség, azzal az indoklással, hogy a pálya nem alkalmas első osztályú mérkőzésekre.

Schiffer András

Az UTE stadionját egyszer már az első Orbán-kormány idején felújították. Most -biztos, ami biztos - még egyszer, "Magyarország Kormánya támogatásával", nagyjából egymilliárd adóforintért, féléves...

A licenckérelmekről legközelebb május 9-én dönt az MLSZ.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!