szerző:
hvg.hu

Soha nem kapott még ki a magyar válogatott Andorrától, nem tették zsebre, amit a magyar szurkolóktól kaptak.

"Vedd le a mezt, vedd le a mezt"

- üvöltötte Andorrában a magyar szurkolótábor a meccs után a válogatott tagjainak. A magyarok kikaptak 1-0-ra. A csapat viszonylag közel ment a szurkolókhoz - gyaníthatóan bocsánatot kérni, amit végül Dzsudzsák Balázs csapatkapitány a kamerák előtt tett meg sírva -, a drukkerek előbb fújoltak majd levetették velük a mezt. A biztonságiak próbálták leterelni a csapatot a pályáról, de néhány játékos még közelebb ment, levette és bedobta a mezt a szurkolók közé, mire egy nő megszólalt,

"töröld ki vele a segged."

Többen háborogtak, minek veszik el a játékosok mezét, és jött a "dobd vissza, dobd vissza" skandálás, majd a csapat teljesítményéről mondtak véleményt:

"kurva gyenge!"

A felvételen látszik, hogy a biztonságiaknak szó szerint vissza kell tartaniuk a szurkolókat a játékosoktól.

A Nemzeti Sport internetes oldalán is vannak fent videók, az egyiken azt üvölti egy szurkoló, "szégyelld magad!", egy másik felvételen pedig látszik az is, amint visszadobják a mezt a pályára.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!