szerző:
hvg.hu

A Magyar Labdarúgó-szövetség már meghozta a döntését.

Az MLSZ szóvivője a Népszava szerint azt mondta az OTP Bank Nádor utcai székháza előtt várakozó újságíróknak, hogy már megszületett a döntés, azt azonban csak később, 18 és 20 óra között teszik közzé. A bejelentés az M4 Sporton lesz.

A csatorna jelenleg a magyar férfi kézilabda-válogatott Eb-selejtezőjét közvetíti.

A német szakember a múlt pénteki, Andorra elleni világbajnoki selejtezőn elszenvedett vereség után került nehéz helyzetbe. A szövetség később bejelentette, hogy beszámolót várnak a kapitánytól.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!