szerző:
hvg.hu

El akarja hagyni Spanyolországot Cristiano Ronaldo, a döntése visszafordíthatatlan – jelentették portugál lapok. Értesüléseik szerint a Real Madrid sztárja már meg is mondta Florentino Pereznek, a klub elnökének, hogy nyáron távozik.

Bár Ronaldo a klubtól teljes támogatást élvez, a drukkerek egy része időnként elégedetlen vele, aminek hangot is ad. Ezt pedig a sajtó szerint a csatár úgy értékeli, hogy nem elég hálásak neki.

Ronaldo 2009-ben csatlakozott a Realhoz a Manchester Unitedtől eligazolva, és mindent megnyert velük, amit lehetett. Idén például a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is.

Hiába szeretne máshová szerződni a négyszeres aranylabdás a The Sun szerint csak kevés klub van, amely megengedheti magának, hogy megvásárolja. Ilyen például a ManU, bár kevésbé valószínű, hogy ott találná meg az új otthonát: összerúgta a port José Mourinhóval, amikor az még a fehérek menedzsere volt.  

Aztán ott a Paris Saint-Germain, amelynek még nem sikerült teljesen betöltenie az űrt, amit a tavaly – éppen Manchesterbe szerződött – Zlatan Ibrahimovic hagyott maga után.

A Chelsea és a Manchester City is meg tudná fizetni Ronaldót, de a brit bulvárlap szerint kétséges, hogy Antonio Conte vagy Pep Guardiola egy hozzá hasonló személyiséggel zökkenőmentesen együtt tudna dolgozni.

A The Sun szerint az sem kizárt, hogy a portugál világklasszis – akit, ahogy megírtuk, hamarosan bíróság elé állítanak adócsalás miatt – a Kínai Szuperligában vagy éppen az Egyesült Államok valamelyik klubjánál folytatja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!