szerző:
hvg.hu

Az MTK közölte, hogy Tóth Ramon folytathatja edzői munkáját az úszószakosztályban.

A klub közleményében megerősítette a korábbi hírt, amely szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában elutasította a Tóth Ramon úszóedző ellen tett feljelentést. Az eljárás tisztázta az edzőt.

Tóthról a Fullánk.hu írta azt, hogy fiatalkorú lányoknak küldött fotókat a nemi szervéről. Az edző később elismerte, hogy az oldal által bemutatott képen ő szerepel, de állította, hogy az hat évvel korábban készült, az akkori barátnőjének, akivel azóta megromlott a viszonya.

A szakember ellen Tényi István "sorozatfeljelentő" adott be feljelentést, a rendőrség azonban már május közepén jelezte, hogy azt elutasították. A Magyar Úszó Szövetség azonban szerződést bontott vele, etikai vétségre hivatkozva.

Az MTK most azt közölte, hogy ezt tudomásul veszi, ugyanakkor az edzőt tisztázó rendőrségi döntés és a szövetség etikai vétség miatt kiszabott szankciójának ismeretében úgy döntött, hogy június 19-től folytathatja az edzői munkáját az úszószakosztályban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!