szerző:
hvg.hu

A szervezők pompázatos előadást ígértek a vizes vb megnyitóján, ehhez képes kaptunk sámánokat, operettet és pszichedeliát is a 3,4 milliárd forintból megvalósult gálán. Bele se merünk gondolni, hogy a kétszámos haknit lenyomó sztárvendégnek ebből mennyi jutott.

1 2 3 4 5 6 7
Sorrend megfordítása

Megyünk regenerálódni

Tetszett vagy nem, azt nehéz tagadni: a szervezők valóban grandiózus show-t rittyentettek a Dunán a FINA vizes vb nyitógáláján. Az élményt most megpróbáljuk kiheverni, köszönjük olvasóink figyelmét.

Ennyi érdeklődő maradt

©

Víz, tűz, stb. stb.

A CeeLo Green jelentette élmény feldolgozását egy fináléval segítik a szervezők. Értsd: van egy kis fényjáték, és visszatértek az Experidance táncosai.

Gyorsan el is feledteti a Világsztárt a hiphopba oltott MIchael Flatley-utánzat és a fölötte a szemünkbe tolt lézershow.

Kettő dal + ÁFA

Ja, hogy akkor két CeeLo-dal volt, fél-playback. De, hogy ez mennyibe is volt?

Crazy!

Totál környezetidegen lett a sztárfellépő, akinek a második számánál (és első slágerénél), a Gnarls Barkley formációban előadott Crazynél nem az énekhang, hanem a zenei alap nem hallható rendesen a közvetítésben. Úgyhogy be is linkeljük a videót.

 

Egyébként CeeLo Green pont azt a hakniprogramot nyomja, mint három éve a Sziget nagyszínpadán: a Crazyből egyszerre Moby egyik számába vált át.

Hát ezt is túléltük. Minden fillért megért a fellépés.

"Elég jó hangú úriember"

A köztévé kommentátora az est során sokadszorra nem megy a szomszédba egy kis frappáns verbális sürítményért.

©

Világsztár!

CeeLo Green tényleg megérkezett, igaz, először csak láthattuk, mert a hangot nem sikerült időben beüzemelni.

Így viszont jól hallatszott, hogy a Bright Lights, Big City című sláger alatt egy INXS-dal alapja megy. Hölgyeim és uraim, hakni a felsőfokon!

Már csak pár percet kell aludni a Világsztárig!

Radics Gigi és Takács Nikolas adja elő a szurkolói dalt. Mi azért cseppet hiányoljuk Demjén Ferenc dalát, amellyel eredetileg promotálták volna az eseményt. Íme:

1 2 3 4 5 6 7

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!