szerző:
hvg.hu

A szervezők pompázatos előadást ígértek a vizes vb megnyitóján, ehhez képes kaptunk sámánokat, operettet és pszichedeliát is a 3,4 milliárd forintból megvalósult gálán. Bele se merünk gondolni, hogy a kétszámos haknit lenyomó sztárvendégnek ebből mennyi jutott.

1 2 3 4 5 6 7
Sorrend megfordítása

Megyünk regenerálódni

Tetszett vagy nem, azt nehéz tagadni: a szervezők valóban grandiózus show-t rittyentettek a Dunán a FINA vizes vb nyitógáláján. Az élményt most megpróbáljuk kiheverni, köszönjük olvasóink figyelmét.

Ennyi érdeklődő maradt

©

Víz, tűz, stb. stb.

A CeeLo Green jelentette élmény feldolgozását egy fináléval segítik a szervezők. Értsd: van egy kis fényjáték, és visszatértek az Experidance táncosai.

Gyorsan el is feledteti a Világsztárt a hiphopba oltott MIchael Flatley-utánzat és a fölötte a szemünkbe tolt lézershow.

Kettő dal + ÁFA

Ja, hogy akkor két CeeLo-dal volt, fél-playback. De, hogy ez mennyibe is volt?

Crazy!

Totál környezetidegen lett a sztárfellépő, akinek a második számánál (és első slágerénél), a Gnarls Barkley formációban előadott Crazynél nem az énekhang, hanem a zenei alap nem hallható rendesen a közvetítésben. Úgyhogy be is linkeljük a videót.

 

Egyébként CeeLo Green pont azt a hakniprogramot nyomja, mint három éve a Sziget nagyszínpadán: a Crazyből egyszerre Moby egyik számába vált át.

Hát ezt is túléltük. Minden fillért megért a fellépés.

"Elég jó hangú úriember"

A köztévé kommentátora az est során sokadszorra nem megy a szomszédba egy kis frappáns verbális sürítményért.

©

Világsztár!

CeeLo Green tényleg megérkezett, igaz, először csak láthattuk, mert a hangot nem sikerült időben beüzemelni.

Így viszont jól hallatszott, hogy a Bright Lights, Big City című sláger alatt egy INXS-dal alapja megy. Hölgyeim és uraim, hakni a felsőfokon!

Már csak pár percet kell aludni a Világsztárig!

Radics Gigi és Takács Nikolas adja elő a szurkolói dalt. Mi azért cseppet hiányoljuk Demjén Ferenc dalát, amellyel eredetileg promotálták volna az eseményt. Íme:

1 2 3 4 5 6 7