szerző:
MTI/hvg.hu

Kiss Szofi és Schwarz Anett a 19. helyezést érte el páros szinkronúszásban.

A 19. helyet szerezte meg, így nem jutott be a tizenkettes döntőbe a Kiss Szofi, Schwarcz Anett alkotta magyar szinkronúszó páros a vizes világbajnokságon pénteken, a Városligetben zajló sportági versenyek nyitónapján.

©

A technikai program selejtezőjében a hazai duó, amely előzetesen 80 pont körüli teljesítményt várt magától, előadására 77.8583 pontot kapott. Az Egyesült Államoknak a fináléba 12.-ként bekerülő kettőse 83.4526 pontot érdemelt ki a zsűritől.

A 40 kettőst felvonultató selejtező legjobbja az orosz duó volt (95.0062 pont), megelőzve a kínai (92.9033) és az ukrán párost (90.6940).

©

Kiss Szofi egyéniben a 13. lett, így ő lesz a tizenkettes döntő első tartalékosa.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!