szerző:
hvg.hu

Sokkal drágábbak lehetnek a különféle netes fórumokról vásárolt belépők.

A hivatalos oldalon vegyék meg a jegyüket – hívta fel a szurkolók figyelmét a vizes vb szervezői. Mint írták, a hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. Az egyéb viszonteladói hálózatoktól az internetről internetes vásárlás esetén azonban plusz díjakat is beszednek.

A különböző internetes fórumokon vásárolt jegyek árai emiatt jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózatán elérhető belépőké.

A Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózata a Ticket Express / Eventim jegyirodák, a szervezők csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelősséget vállalni –

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!