szerző:
hvg.hu

Menczinger Katalin a 62-es úton szenvedett balesetet, kórházba került, de állapota kielégítő.

Autóbalesetet szenvedett hétfő reggel a 62-es úton Menczinger Katalin világ- és Európa-bajnoki bronzérmes válogatott vízilabdázó, a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya – írja a Dunaújváros Online.

A lap a rendőrségtől kapott tájékoztatás alapján azt írja, hétfőn 8 óra 15 perc körül a 62-es főút 7. kilométerszelvényében, Perkáta térségében történt a baleset, amelyben az érintett autót Menczinger Katalin, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette.

A lapnak ezt megerősítette Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője is, aki elmondta, a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba a játékost, ahol a vizsgálatok után kiderült, fej- és mellkassérülést szenvedett.

Röntgen és CT-vizsgálatot is végeztek, ezek mindegyike negatív lett. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, de feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie.

A 28 éves Menczinger Katalin a budapesti vizes vébé 18-as bő keretében még helyet kapott, de a keretszűkítéskor a 13-as keretből már kiszorult.