szerző:
hvg.hu

A születésnapos Märcz kapitány csapata 13-3-ra nyert Ausztrália ellen. Kövesse közvetítésünket percről percre!

Ami a többi sportág versenyeit illeti, a Kormos Villő-Fazekas-Gondos Flóra páros 17. lett a selejtezőben, ezzel nem jutott be a női szinkronműugrás döntőjébe. A Városligetben olasz arany született vegyes szinkronúszásban.

A FINA hétfőn bejelentette, hogy 2024-ben Budapest rendezheti a rövid pályás világbajnokságot is.

1
4 5 6 7 8 9 10
Sorrend megfordítása

18-3 a szerbeknek a 3. negyed végén

Edzenek egy jót a szerb pólósok.

Szegény dél-afriaiakat elgázolják a szerbek

A harmadik negyed közepén már 15-2 volt a szerbeknek.

"Mint amikor Andorra gólt lő Magyarországnak"

Ezt találta mondani az M4 kommentátora, miután Dél-Afrika gólt lőtt a szerb pólócsapatnak. Utána úgy korrigált, hogy mintha Andorra Spanyolországnak vagy Németországnak lőtt volna gólt.

A szerbeknek nem sok kellett, hogy elhúzzanak, néhány perc múlva már 4-1 volt nekik.

Kínai arany született a női 3 méteres szinkron műugrásban

A kínai csapat ezzel már a negyedik aranyérmét nyerte műugrásban.

Varga Dénes: Csak a négy közé jutás fogadható el

"A múlt év hatalmas csalódás volt, ugyanis rengeteg erőn felüli dolgot csináltunk meg azért, hogy nyerjünk Rióban, mégsem sikerült a négy közé jutni. Megzuhantam, nem tudtam elképzelni, hogy újra bele tudok kezdeni egy felkészülésbe. Emellett úgy gondoltam, hogy most már a családomnak is jár belőlem valami, de érdekes módon pont a családi szál fordította meg bennem az érzéseket" – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Dénes.

©

A korábban a világ legjobbjának választott Varga nagyobbik gyereke miatt döntött úgy, hogy a budapesti vb-re visszatér a válogatotthoz. A célokról azt mondta, a hazai világbajnokságon csak a négy közé jutás fogadható el.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Kemény Dénessel nevetgélt a Duna Arénában

A színész házaspár a gyerekeket is magával vitte a női szinkron műugrás döntőjére, ahol a férfi vízilabda válogatott korábbi szövetségi kapitányával beszélgettek a lelátón.

©

Mila Kunis a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja Budapesten, őt kísérte el Kutcher Magyarországra. A hírek szerint Kutcherék szeptemberig maradnak Budapesten. Korábban egy szentendrei vendéglőben és az egyik budai Sparban látták a sztárokat.

Ezeket a képeket az is lájkolná, aki nem szereti a műugrást

©
©
©

Vannak versenyzők, akiknek az 1-es villamos jött be leginkább

A vizes világbajnokság eddig nagyobb fennakadások nélkül működik, ám a színfalak mögött azért akadnak kellemetlenségek. A leghangsúlyosabb kritika a közlekedést illette.

A Duna Aréna, a városligeti helyszín és a szállások között a versenyzőket és a csapatok tagjait a vb-díszbe öltöztetett fehér buszok szállítják, de a csapatok tapasztalata szerint a szolgáltatás nagyon körülményes. A járatok a panaszok szerint többször kimaradnak, és rendszeresen késnek, emiatt szinte lehetetlen előre tervezni.

A csapatok egy része időközben rájött arra, hogy a BKK járművei sokszor megbízhatóbbak, mint a rendezvény transzferjáratai. Egy csapatvezető például nagyon megörült az 1-es villamosnak, mert azt tapasztalta, hogy az gyors, és még sűrűn is jár. És közben irigykedve néznek az izraeli küldöttségre, amelynek saját busza van, amit 2 biztonsági őr kísér.

Gyurta: "senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat"

Az olimpiai bajnok magyar úszó Facebook-oldalán vallot a felkészülés nehézségeiről.

"Sokan 4 évente 2 percre láttok. A komolyabb szurkolóknak 6-8 perc is jut belőlem. De mi van 2 perc mögött? Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat. Az izomgörcsöt. Azt, amikor a könnyed kicsordul az edzés végére, és mégis ismételned kell a feladatot. Nehéz a hét 6 napján 5-kor kelni és vízbe csobbanni. És délután újra visszamenni. Szünet nélkül. Hiszen néha jó lenne azt mondani: ezt most kihagyom.

Megtehetném, mert mindent megnyertem. Viszont imádok úszni, hiszen ez az életem 25 éve. És bár rengeteg minden történik a „színpadon” töltött 2 percen túl, a végén te mégis a színpadon, abban a 2 percben ítéltetsz meg. Én ott leszek."

1
4 5 6 7 8 9 10

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!