szerző:
MTI

Nem jutott be a női szinkronműugrás döntőjébe Kormos Villő és Fazekas-Gondos Flóra.

Gördülő tudósításunkat a vizes vb valamennyi eseményéről itt olvashatja.

A Duna Arénában rendezett délelőtti selejtezőben a magyar kettős, amely az idei Eb-n hetedik volt, a 19 duó közül a 17. helyen végzett, az öt ugrásra összesítésben 237,54 pontot kapott. 

"Sajnálom, hogy rontottam, edzésen jól ment ez az ugrás" – értékelt az M4 Sportnak Kormos Villő. "Nagy élmény volt idehaza versenyezni, olyan hangzavar volt, hogy majdnem megkönnyeztem, teljesen libabőrös lettem" – tette hozzá.

Fazekas-Gondos Flóra hozzátette, a kisebb hibák ellenére boldog, és a remek hangulatnak köszönhetően élvezte a verseny minden pillanatát. "A 2010-es hazai Eb-n még nagyon izgultam, most nyugodtabban ugrottam, köszönöm mindenkinek a szurkolást" – nyilatkozott.

A legjobban a Csang Ja-ni–Si Ting-mao kínai páros szerepelt, amely 320,40 pontot gyűjtött. A második kanadai Jennifer Abel–Melissa Citrini Beaulieu- (306,60) és a harmadik orosz Nagyezsda Bazsina–Krisztina Ilinyih- (304,80) kettős is 300 pont fölé kerül.

A 12-es finálét 16 órától rendezik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!