szerző:
MTI

Babos Tímea és a brazil Bruno Soares vegyespárosa nem jutott tovább a negyeddöntőből New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A negyedik helyen kiemelt duó döntő rövidítésben maradt alul a CoCo Vandweghe, Horia Tecau amerikai-román kettőssel szemben.

Babosék nagyon jól kezdtek, ugyanis azonnal elvették a rivális szervajátékát, előnyüket pedig végig megőrizték, így játszmaelőnybe kerültek. A második szettben viszont csak egyszer nyertek játékot adogatóként, ezáltal az ellenfél hamar egyenlített.

A döntő rövidítésben 5-3-ig a soproni játékos párosa állt jobban, utána viszont a másik duó kerekedett felül és 10-8-ra nyert.

Babos egyesben a második fordulóban búcsúzott, viszont a női párosok versenyében a cseh Andrea Hlaváckovával ötödik kiemeltként szintén negyeddöntős.

Eredmény:
CoCo Vandweghe, Horia Tecau (amerikai, román) – Babos Tímea, Bruno Soares (magyar, brazil, 4.) 4:6, 6:1, 10-8

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!