szerző:
hvg.hu

Dzsudzsák Balázs nagyjából 116 millió forintért bérelhette ki a Fradi-stadion VIP-páholyát – állította a Blikk.

A legnagyobb luxusban, elkülönített lakosztályban és a hozzá tartozó lelátórésszel, korlátlan ital- és ételfogyasztás mellett élvezheti a futballmérkőzéseket és a koncerteket Dzsudzsák Balázs a Ferencváros stadionjában – közölte a Blikk.

A páholy egy fociévre áfával együtt 125 ezer euróba, azaz 38,8 millió forintba kerül, ráadásul a Groupama Arénában az úgynevezett Sky Boxot minimum három évre lehet bérelni, azaz muszáj leszurkolni érte 375 ezer eurót, vagyis 116,4 millió forintot.

Dzsudzsák Balázs, az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda játékosa le sem tagadhatná, hogy kibérelt egy VIP-páholyt, ugyanis mindegyik páholyra hatalmas betűkkel ráírják a tulajdonosának nevét, így természetesen Dzsudzsákéra is.

A focista tizenhárom-tizenhat személyt láthat vendégül az egyéni igény szerint kialakított felsőkategóriás boxban.

A Blikk hozzátette, Dzsudzsáknak van miből kifizetni a borsos összeget, évente ugyanis körülbelül 1 milliárd forintnyi fizetésért lép pályára.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!