szerző:
hvg.hu

1958 óta nem fordult elő, hogy a Squadra Azzurra nem jut ki a világbajnokságra, nem csoda hát, hogy szomorkodtak az olasz drukkerek.

A pótselejtező visszavágóján, a milánói San Siróban sem sikerült gólt szereznie a svéd válogatott ellen az olaszoknak, így a korábbi négyszeres győztes nem lesz ott a jövő nyári, oroszországi világbajnokságon. A mérkőzés után a csapat kapitánya, Gianluigi Buffon sírva nyilatkozott, és bejelentette: nem húzza fel többé a címeres mezt. Ugyanígy döntött a középpályás Daniele De Rossi és a védelem két oszlopa, Andrea Barzagli és Giorgio Chiellini is.

A stadionban a kiengedésre várakozó svéd szurkolók az olasz csapat és drukkerek teljes összeomlását látva a Monty Python egyik slágerét, a Brian életéből ismert Always Look on the Bright Side of Life-ot (Mindig az élet napos oldalát nézd) kezdték énekelni:

Kérdés persze, hogy mindez javított-e bármit a hazaiak közérzetén. Azt tippeljük, nem.

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!