szerző:
hvg.hu

Több mint két évtizeden át abban a tudatban élt, hogy ha egy verseny nem a tervek szerint sikerül, csak ő a hibás, és olyankor igenis rosszul kell éreznie magát. Azután tanult meg mosolyogva edzésre járni, hogy edzőt váltott Cseh László, akiről az e heti HVG-ben jelent meg portré.

Az úszó mindent megnyert már, amit sportoló megnyerhet, egyedül az olimpiai bajnoki aranyérem hiányzik a kollekciójából. Még mindig ott van előtte mint elérendő cél, de már el tudná fogadni, ha nem sikerülne megszereznie. "Beláttam végre: nem kell lelki nyomoréknak lennem emiatt" – magyarázta.

Azt is elárulta, óriásiak az önmagával szemben támasztott elvárásai, nem elégszik meg azzal, ha simán csak jó. "Bizonyos csillagegyüttállásoknak is teljesülniük kell ehhez."

További részletek a HVG e heti számában.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Sport

Nincs jól Cseh László, de harcol tovább

Cseh László sérülése ellenére sem hagyta ki múlt héten a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságot, mert az a decemberi Európa-bajnokságra való felkészülés tervezett része volt.