szerző:
hvg.hu

A magyar labdarúgás napjának alkalmából idén is megtartotta hagyományos, műsorral egybekötött baráti összejövetelt a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Ismét összegyűltek tehát a korábbi válogatott játékosok, illetve a magyar foci korábbi és jelenlegi meghatározó szereplői, s – ahogy az MLSZ beszámolójából kiderül – búcsúztatták a 2017-es évet és eleveníthették fel a magyar labdarúgás emlékezetes pillanatait, felejthetetlen történeteit. Vajon az Andorra elleni fiaskó vagy a luxemburgi blama is szóba került?

Az eseményen részt vett a nemrég kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens is, aki meghallgathatta az sztárvendégét, Mága Zoltánt, valamint a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekart.

©

A cikk szerint "a mintegy negyvenperces zenei élményt követő vastaps után Berzi Sándor adta át Mága Zoltánnak egy válogatott mez kíséretében azt az oklevelet, mely tanúsítja, hogy a Válogatottak Klubja tiszteletbeli tagjává fogadta a művészt."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!