szerző:
hvg.hu

Marija Sarapova és Serena Williams is szerepel az Ocean's trilógia női mellékágában, az Ocean's Eight-ben. A hivatásos színészek listája elég meggyőző, csak három név: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway. A film az előzetes tervek szerint jövőre jön ki, de még nincs végleges dátum.

A Tennis World USA úgy tudja, hogy Sarapova saját magát alakítja majd a filmben. A lap megemlíti, hogy az orosz teniszcsillag 300 millió dollárt keresett a sportból és a hozzá kapcsolódó reklám és szponzori szerződésekeből. Serena Williams pedig tavaly június óta szedett össze 27 milliót. Sarapova áprilisban tért vissza, miután letöltötte a tiltott szer használatért kapott 15 hónapos büntetését. A legutóbbi meccsét októberben játszotta a moszkvai Kreml Kupán. Vesztett- írja a lenta.ru orosz hírügynökség. A filmmel valószínűleg nyerni fog.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Sport

Sarapova visszatér a pályára

Az ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező Marija Sarapova hétfőn egy jótékonysági tornán tér vissza a pályára.