szerző:
hvg.hu

A Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc a használhatatlan minőségű pályára panaszkodik, miközben csapata egy olyan stadionban focizik, aminek a játéktere alulról fűthető.

Magyar labdarúgás-blues ikszedik fejezet: a Focibolond emlegeti az egykori Videoton-, és Ferencváros-labdarúgó vezetőedző tegnapi, a Mezőkövesd elleni mérkőzés utáni nyilatkozatát.

„Nehéz ezt a meccset szakmailag értékelni a körülmények miatt. Megkérdezném, hogy aki ezt kitalálta, hogy ilyen időben kell meccset játszani, az hogyan is gondolta ezt? Ez a pálya teljesen alkalmatlan volt a futballra! Fogalmam sincs, hogy decemberben minek rendezünk még fordulót."

"Azt már csak nagyon halkan teszem hozzá", írja a Focibolond szerzője, "hogy a Balmazújváros 1 milliárd forintért felújított stadionja rendelkezik pályafűtéssel is, ám azt nem szokták használni, ugyanis a hivatalos közlemény szerint 'túl drága lenne bekapcsolni".

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!