szerző:
hvg.hu

A United otthonában győzött a City 2-1-re, Pep Guardiola játékosai pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelte ezt, ami nem tetszett José Mourinhónak.

A portugál szakember éppen ezért átment a City öltözőjébe, mert nem tetszett neki az, ahogy az ellenfél játékosai túl hangosan ünnepeltek és bömböltették a zenét. Mourinho össze is szólalkozott a City-játékos Edersonnal, akit még a pályán mutatott viselkedése miatt időhúzással is vádolt és több tiszteletet követelt tőle.

A szóváltás hamar elfajult, brit lapok szerint egymásnak estek edzők és játékosok, az MU edzőjét állítólag műanyag palackkal dobták meg, és tejjel öntötték le, bár ez a később nyilatkozó Mourinho öltözetén nem látszódott.

A City-focista Mikel Artetának felrepedt a bal szemöldöke az ütközet során, az öltözői folyosón kitört balhénak a rendőrök vetettek véget.

(Sky News, Guardian)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!