szerző:
hvg.hu

A United otthonában győzött a City 2-1-re, Pep Guardiola játékosai pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelte ezt, ami nem tetszett José Mourinhónak.

A portugál szakember éppen ezért átment a City öltözőjébe, mert nem tetszett neki az, ahogy az ellenfél játékosai túl hangosan ünnepeltek és bömböltették a zenét. Mourinho össze is szólalkozott a City-játékos Edersonnal, akit még a pályán mutatott viselkedése miatt időhúzással is vádolt és több tiszteletet követelt tőle.

A szóváltás hamar elfajult, brit lapok szerint egymásnak estek edzők és játékosok, az MU edzőjét állítólag műanyag palackkal dobták meg, és tejjel öntötték le, bár ez a később nyilatkozó Mourinho öltözetén nem látszódott.

A City-focista Mikel Artetának felrepedt a bal szemöldöke az ütközet során, az öltözői folyosón kitört balhénak a rendőrök vetettek véget.

(Sky News, Guardian)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!